Portret van Christ Clijsen, event fotograaf uit Eindhoven.

Ik ben Christ Clijsen, freelance fotograaf uit Eindhoven en werkzaam in Zuid Nederland. Maar voor een reisje naar het Noorden schrik ik natuurlijk ook niet af. Ik ben als fotograaf voornamelijk werkzaam op diverse soorten evenementen. Daarnaast heb ik ook ervaring met architectuur-, interieur- en portretfotografie.

Naast fotografie zie ik graag veel van de wereld, waarvan een groot deel natuurlijk ook door mijn lens. Daarom is in mijn portfolio ook een aantal fotoalbums van diverse reizen te zien. Tot nu toe is een studiereis naar Zuid Afrika de meest indrukwekkende reis ooit geweest. Daarnaast heb ik reizen naar Curacao, Rusland, Hongarije, Polen en diverse citytrips binnen Europa gemaakt.

Ik ben met fotografie begonnen tijdens mijn studie grafisch ontwerp & vormgeving aan het SintLucas in Boxtel. Tijdens de studie kwam ik er achter dat ik fotografie veel interessanter vind dan ontwerpen en ben ik me daar meer op gaan richten. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Korteweg Communicatie en Van Zandbeek Communicatie, waar ik er wederom achter kwam dat mijn passie niet ontwerp en design, maar fotografie is. Na de stages heb ik besloten me in mijn vrije tijd volledig te richten op fotografie met het werk op deze website als resultaat.

Op het moment studeer ik communicatie in Eindhoven, met een grote interesse in (online) marketing & social media. Mijn stage online marketing bij McCloud Marketing Fanatics heeft hier veel aan bij gedragen. De combinatie van fotografie, communicatie en marketing zorgen ervoor dat ik een compleet pakket voor communicatie en promotie kan bieden.

Wilt u meer over mij weten? Neem contact met mij op via de contactpagina of bel met +31 6 41 77 27 83.

 

Like me on Facebook!

Instagram

Twitter Feed

Contact!

Christ Clijsen

christ@christclijsen.nl
+31 6 41 77 27 83

Maximahof 66
5611AX Eindhoven

IBAN: NL32 RABO 0113 7426 49
BIC: RABONL2U
KvK: 5004 6527
BTW: NL031331452B01

Copyright 2014 - Christ Clijsen

scroll to top